LVM AGENCY modellenbureau

AANMELDEN

Hou jij ervan om in de spotlights te staan en ambieer jij een baan als model, influencer, hostess, presentator, promotiemodel, grid girl of party starter? Dat komt goed uit! Bij LVM AGENCY zijn wij altijd opzoek naar nieuwe gezichten. Wanneer jij je bij ons wil aanmelden is het van belang dat jij professionele / goed en duidelijke foto’s hebt van jezelf.

Voorbeelden kan je zien op onze pagina van modellen en influencers. Ook zien wij graag aantoonbare werkervaring. Wanneer jij als freelancer ingeschreven staat dan zien wij dat als een pre. Als je nog geen freelancer bent, dan kan je op deze website zien wat ervoor nodig is om je in te schrijven. Mocht je geen freelancer zijn en dat ook niet willen worden, dan kunnen wij altijd samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Geef dit bij je aanmelding ook aan.


LVM AGENCY hostessbureau Nederland

VEREISTEN

– Leeftijd tussen de 18 en 35 jaar
– Voor de dames is er een minimale lengte van 1.65 cm
voor de heren 1.80 cm.

* Daarnaast kijken wij ook naar uitstraling, talent, enthousiasme, opleiding, cursussen, diploma’s, sport, interesses en ambities. Wij vinden het belangrijk wie jij bent en dat jij in ons team past. *

Wij krijgen veel aanmeldingen en zijn dan ook zeer streng in onze selectie.

Je ontvangt altijd binnen een week antwoord op jouw aanmelding. Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet tot binnenkort!


LVM AGENCY influencer marketing

MAILEN

Aanmelden kan door je gegevens en minimaal drie foto’s te mailen naar: laura@lvmagency.nl
Naam:
Woonplaats:
Geboortedatum:
Opleiding:
Werkervaring:
Interesses:
Instagram:
Freelancer:
Broek & t-shirt maat:
Rijbewijs:
Motivatie: