fbpx
LVM AGENCY modellenbureau

AANMELDEN

Hou jij ervan om in de spotlights te staan en ambieer jij een baan als model, influencer, hostess, presentator, promotiemodel, grid girl of party starter? Dat komt goed uit! Bij LVM AGENCY zijn wij altijd opzoek naar nieuwe gezichten. Wanneer jij je bij ons wil aanmelden is het van belang dat jij professionele / goed en duidelijke foto’s hebt van jezelf.

Voorbeelden kan je zien op onze pagina van modellen en influencers. Ook zien wij graag aantoonbare werkervaring. Wanneer jij als freelancer ingeschreven staat dan zien wij dat als een pre. Als je nog geen freelancer bent, dan kan je op deze website zien wat ervoor nodig is om je in te schrijven. Mocht je geen freelancer zijn en dat ook niet willen worden, dan kunnen wij altijd samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Geef dit bij je aanmelding ook aan.


LVM AGENCY hostessbureau Nederland

VEREISTEN MODELLEN

– Leeftijd vanaf 18 jaar
– Voor de dames is er een minimale lengte van 1.65 cm
voor de heren 1.80 cm.

* Daarnaast kijken wij ook naar uitstraling, talent, enthousiasme, opleiding, cursussen, diploma’s, sport, interesses en ambities. Wij vinden het belangrijk wie jij bent en dat jij in ons team past. *

Wij krijgen veel aanmeldingen en zijn dan ook zeer streng in onze selectie.

Je ontvangt altijd binnen een week antwoord op jouw aanmelding. Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet tot binnenkort!


VEREISTEN PRESENTATOREN

Wat wij verwachten van jou als presentator is dat je aantoonbare werkervaring hebt voor het spreken van grote groepen en camera. Hier ontvangen wij graag beeldmateriaal van om te kunnen bepalen of jij bent wat wij zoeken. Heb jij geen beeldmateriaal maar ben je wel 100% overtuigd van jou talent en wil je ons dat laten zien? Maak dan een filmpje van jezelf waarin je uitlegt wie jij bent en waarom jij presentator wil worden. Stuur dit dan vervolgens naar ons op. Wanneer wij denken dat jij potentie hebt om presentator te worden, kunnen wij jou helpen met het maken van een professionele showreel. Dit doen wij samen met een deskundig team zodat jij een kickstart krijg in jouw carrière. De kosten hiervoor bedragen €500.

Je ontvangt altijd binnen een week antwoord op jouw aanmelding. Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet tot binnenkort!


VEREISTEN INFLUENCERS

Ben jij degene die de hele dag foto’s maakt, dit op social media plaatst en hier ook nog is heel veel volgers en likes voor terug krijgt? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij werken samen met mooie merken die graag hun producten en diensten willen promoten door middel van influencer marketing.

Je kan je aanmelden vanaf 5000 “echte” volgers!


LVM AGENCY influencer marketing

AANMELDEN ALS MODEL OF HOSTESS

Aanmelden kan door je gegevens en minimaal drie foto’s te mailen naar: laura@lvmagency.nl
Naam:
Woonplaats:
Geboortedatum:
Opleiding:
Werkervaring:
Interesses:
Instagram:
Freelancer:
Telefoonnummer:
Broek & t-shirt maat:
Rijbewijs:
Motivatie: