fbpx

Hosts of hostessen inhuren?
Vraag nu een gratis offerte aan!LVM AGENCY – Hostessbureau

Wil jij jouw evenement, beurs of product extra laten opvallen? De hoogopgeleide modellen van LVM AGENCY – hostessbureau zullen jouw event naar een hoger niveau tillen. Of het nou gaat om merkactivatie, flyeren, stand bemanning, productdemonstratie of op de foto gaan met jouw gasten, onze hosts en hostessen zorgen voor een onvergetelijke indruk! Waar bij er veel interactie zal zijn tussen de host, jouw concept en de doelgroep.

Hun sprankelende uitstraling en klantvriendelijkheid zijn het ideale visitekaartje voor jouw bedrijf. Door middel van een samenstelling van goede styling, vlotte babbel en een flinke dosis energie zal jouw product of dienst op een professionele manier onder de aandacht gebracht worden bij jouw doelgroep.


HOSTS & HOSTESSEN BESTAND

Door de jaren heen hebben wij als modellen- en hostessbureau een bestand van maar liefst 300 prachtige mannelijke en vrouwelijke hosts en hostessen opgebouwd. Wij zijn zeer kritisch met het aannemen van modellen en hanteren strenge eisen waar onze modellen aan moeten voldoen. Zodat niet alleen wij maar ook jij werkt met alleen de beste modellen.LOCATIES

Wij zijn een Nederlands hostessbureau maar door de jaren heen hebben wij al heel veel internationale opdrachten mogen uitvoeren, waar wij ontzettend trots op zijn. Zo zijn wij al naar Bali, Spanje, Portugal en Duitsland geweest. Populaire locaties in Nederland zijn:

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Den Haag, Eindhoven en Breda.


SERVICE

Wanneer jij modellen voor evenementen wil inhuren dan zorgen wij ervoor dat jij de beste service krijgt. Snelheid en flexibiliteit staat bij ons centraal.

– LVM AGENCY werkt met gekwalificeerde hosts en hostessen door heel Nederland en daarbuiten
– Wij proberen altijd de beste match te maken tussen het model en de opdrachtgever. Wij kijken hierbij naar persoonlijke eigenschappen
– Persoonlijke benadering vinden wij belangrijk
– De reguliere openingstijden van ons hostessbureau zijn van 09:00 tot 21:30. Daarnaast zijn wij daar buiten ook bereikbaar voor spoedgevallenTARIEVEN

De tarieven zijn afhankelijk van de exacte wensen een hostess inhuren kan al vanaf €156 per dag! Wil jij meer weten? Neem dan nu contact met ons hostessbureau op!


OPDRACHTGEVERS

“Onze klanten komen uit verschillende sectoren omdat onze diensten op iedere branche toepasbaar zijn. Daarnaast werken wij zowel nationaal als internationaal”


Neem contact met ons op

Wij denken graag met je mee

Vraag gratis offerte aan

CONTACT INFORMATIE

LVM AGENCY

Klaverkamp 4

8162 HR Epe

0613526856

laura@lvmagency.nl