fbpx

Over Ons

MISSIE

“Wij voorzien de zakelijke markt van gekwalificeerde dames en heren die een positieve bijdrage leveren aan een marketingcampagne of event.”

Onze talenten worden streng geselecteerd op ervaring, portfolio, looks, opleiding, karakter en persoonlijke eigenschappen. Pas wanneer het totaal plaatje klopt, nemen wij iemand op in ons bestand. Dit zorgt ervoor dat niet alleen wij maar ook jij werkt met de beste influencers, modellen en hostessen. Wij doen dit om een fantastisch eindresultaat te behalen voor onze klanten. Ons doel is om jouw werk uithanden te nemen en ervoor te zorgen dat jouw winst en naamsbekendheid omhoog gaat.VISIE

“Een merk op een bijzondere manier onder de aandacht brengen bij de doelgroep en hierbij veel energie en creativiteit loslaten”

Wij profileren ons als een hardwerkende en creatieve partner. Bij LVM AGENCY vinden wij het belangrijk dat iedere campagne uniek is waarbij het contactoment tussen het merk en onze talenten centraal staat. Wij volgen dan ook iedere dag de laatste trends en ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat onze klanten het meeste rendement kunnen behalen uit hun campagne of event. Wij vinden het belangrijk dat jij succesvol bent!


HOE IS LVM AGENCY ONTSTAAN?

Het verhaal van Laura

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met werken als model, hostess en presentatrice. Ik begon met kleine opdrachten als werknemer maar al snel werden dit steeds meer en grotere opdrachten voor bureaus en klanten. Hierdoor heb ik mij ingeschreven als freelancer. Dit gaf mij een hele hoop vrijheid doordat ik precies de klussen kon aannemen die ik zelf wilde. Naast mijn studie was dit de perfecte bijbaan voor mij.

Al snel kwamen er steeds meer en meer mensen naar mij toe die wisten dat ik dit werk deed om te vragen of ik niet modellen / influencers en hostessen voor hen kon regelen. Zij vonden mijn manier van werken en energie erg prettig. Dit werden er naar een tijdje zoveel, dat ik heb besloten een eigen agency op te richten.

Daarnaast sloot een eigen bedrijf perfect aan bij mijn opleiding business management waar ik werd uitgedaagd om een ondernemers- en marketingplan te schrijven. Alles leek op zijn plek te vallen en dit voor mij de juiste beslissing te zijn.

Met de kennis die ik heb opgedaan in de praktijk en tijdens mijn studie heb ik de perfect combinatie van kennis en ervaring om een prachtig bedrijf neer te zetten waar ik iedere dag hard aan werk en ontzettend trots op ben!


Client Manager

Maak kennis met Camilo McConaughey! Hij is onze Client Manager. “Het bouwen aan een klantenrelatie doe ik graag. Luisteren naar de specifieke wensen en zorgen dat dit goed wordt uitgevoerd. Contentmarketing wordt steeds belangrijker. En vergt een andere manier van denken en handelen.”PERSOONLIJK CONTACT

In een wereld waar in veel geautomatiseerd is vinden wij bij LVM AGENCY persoonlijk contact belangrijk. In plaats van alles online invullen en selecteren horen wij graag van jou persoonlijk wat wij precies voor jou kunnen betekenen. Een transparante manier van communicatie waarbij wij het belangrijk vinden dat jij jouw business doelen kan behalen. Daarom brainstormen wij ook graag met je mee om te kijken wat de mogelijkheden zijn en maken dan ook graag een opmaat gemaakt advies. Dit advies is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste manier geholpen wordt. Of dit nou met of zonder onze hulp is. 

Een transparante manier van communicatie, waarbij elkaar helpen hoog in het vandaal staat!